За нас

От началото до Успеха.........

Откъде идваме

От 1997 г. Фернет България работи на глобалните пазари като международен доставчик на услуги за търговски изложения, събития, ТВ студиа, декори, различни иновационни проекти.

С нашите услуги, продукти и множество възможности, ние сме водещата компания за панаири, изложбени и конгресни услуги и събития не само в България, а и по целия свят. Създаваме най-добрите щандове, декори, телевизионни студиа и художествено оформление.

Предизвикателство за нас е да представим Вашите продукти, идеи и визии, по възможно най-оригиналния и удобен за Вас начин.

honda.jpg

Основни дейности

Търговски изложения

От модулен панаирен щанд до цялостното събитие.

ТВ студиа и декори

Дизайн, проектиране и изработка.

Конгресни услуги и събития

Цялостна концепция и организация.

Кои сме ние

Екип от специалисти, който използва индивидуално, креативно и изчерпателно продуктите, идеите и вижданията на нашите клиенти.

За нас всяко едно събитие е преди всичко въпрос на ценен опит. Предизвикателство за нас е да представим Вашите продукти, идеи, визии по възможно най-оригиналния и удобен за Вас начин.

Нашият опит, креативност и стратегическо мислене правят от всеки един проект, от всяко задание, индивидуално преживяване.

Гаранция за това е високото качество, сигурност и гъвкавост, които предлагаме.

the-team.jpg
1-s.jpg
2-s.jpg
3-s.jpg
4-s.jpg
5-s.jpg
6-s.jpg
7-s.jpg
8-s.jpg

От началото до Успеха...

0
Партнираме с над 500 фирми от целия свят на площи, достигащи от 5 до 5000 м2.
0
Ежегодно участваме в подготовката на повече от 100 различни прояви.
0
Довериха ни се водещи фирми от над 40 страни по целия свят.

Къде отиваме

Ние реализираме изпълнението на стандартни и индивидуални фирмени проекти и прояви: от модулен панаирен щанд до цялостното събитие. Особено важна за нас е персоналната връзка с клиентите ни – очи в очи. Така работата ни е по-ценна, създава принадена стойност, формира опит и стандарти в полза на нашите клиенти.

„От началото до успеха“ е обещанието към Вас – нашите клиенти, че от първия брейнсторминг и концепция, до готовия проект, основният ни приоритет е Вашето успешно представяне.

Ние не познаваме граници! Ежегодно участваме в подготовката на повече от 100 различни прояви в България и чужбина, партнираме с над 500 фирми на площи, достигащи от 5 до 5000 м2.

Декларация за политика по качеството.

face1.jpg

Търсене