Новини

Най-голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение Ви очаква от 8 - 10 юни 2023 г. в Пловдив на територията на Международен панаир Пловдив.

TRUCK EXPO 2023 идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. Вижте последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка, както и на фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

TRUCK EXPO 2023 е най-важната платформа на Балканите, показваща бъдещето на индустрията за търговски превозни средства. Петото издание на изложението ще предложи уникално сечение на цялата верига на транспортта. Тук търговските посетители и широката общественост могат да се срещнат с международни производители, доставчици и нови потребители. Очакват Ви световни премиери, най-новите технологии, разработки и изследвания, с акцент върху транспорта, автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност. Днес можем да избираме от широка гама стоки, произведени по целия свят, които се доставят до вратата ни. Не ги пропускайте!

Международните изожения Агра, Винария, Фуудтех, Вкусовете на Италия ще се проведат от 21 до 25 февруари 2023 на територията на Международен панаир Пловдив.

АГРА обхваща всички направления и сектори на земеделието – наука, практика, технологии, техника, продукти, иновации, услуги. Представя най-доброто от постиженията на науката и бизнеса и най-полезното за фермерите и специалистите.

Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ е най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа. Тя представя широка гама от прецизно селектирани напитки – от продукти с автентичен местен произход до световни марки, от утвърдени и наложени в традицията до нови вкусове и модерни аромати в спиртните и винени каталози. ВИНАРИЯ комбинира продуктовото разнообразие с технологичната му природа и производствен формат, представени чрез старинни и съвременни технологии, модерна техника и материали. Изложбата е отправна точка за бъдещето на винарската индустрия с иновациите, които представя в областта на сортове грозде,  методи и инвентар за преработка, системи за контрол на качеството.

ФУДТЕХ е международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии. Тя се характеризира с ускорени темпове на развитие, поради възходящия тренд в търсенето и предлагането на здравословни продукти с високо качество и съвременни производствени решения.

ФУДТЕХ представя най-доброто от хранителната индустрия

  • Екологично чисти и здравословни продукти
  • Гурме деликатеси и модерна кулинария
  • Последни технологии за преработка и съхранение на храни и продукти
  • Презентации, дегустации и майсторски класове

SAPORI D'ITALIA (ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ) е изложение за храни, уелнес и здраве. То дава възможност на ценителите да усетят чара на прочутата италианска кухня, представена от водещи производители и търговци.
Проявата демонстрира изделия, съчетаващи традиции и иновации, за да се отговори на променящите се изисквания на клиентите.


Тя е форум за успешни бизнес контакти, предлага B2B срещи и директни срещи с потребителите. Устойчивото развитие на изложбата е причина всяка година в нея да се включват нови фирми с продукти, които се представят за първи път на българския пазар и намират своето място в него.

Източник: www.fair.bg

Christian of Roma Group! Изящество, дизайн и премиум качество на брандовете! Стил и елегантност, да предизвикваш бъдещето всеки ден, така г-жа Кристиано и нейния екип се нареждат до най-добрите в света!
ИТАЛИАНСКИЯТ ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА e международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода и се порведе от 28 до 30 октомври в 3 палата на Международен Панаир Пловдив - International Fair Plovdiv
Christian of Roma

DSC09630 1 FB Portrait

DSC09628 2

 


👉 Кога? 0️⃣5️⃣ октомври – 0️⃣8️⃣ октомври


👉 Къде? Интер Експо Център- София


Висококачествени продукти от цял свят, стотици щандове, специализирани събития, състезания, награди и делови контакти. Това е атмосферата на най-големите събития в хранително-вкусовия сектор в България - 🥩 МЕСОМАНИЯ, 🐄СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО,🥖 БУЛПЕК, 🍽️INTERFOOD & DRINK 2021, 🍷 САЛОН НА ВИНОТО.
Станете част от вълнуващото събитие!
Паралелно с Международните Хранителни изложения ще се състои 10-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPIS.

Фернет България изгради 12 щанда на свои клиенти.

От 14 световни шоу премиери по време на Sofia Motor Show, цели 8 ще бъдат на изцяло електрически автомобили!
За първи път ще бъдат показани BMW iX M60, Citroen Ami, Renault Megane E-Tech, Skoda Enyaq iV Coupe, Subaru Solterra,

Toyota bZ4x, Volvo C40 Recharge и Volkswagen ID.5.

Посетете ни!

Лесно паркиране!

Буферен паркинг за над 1300 автомобила. Лев на час!

 

Повече информация на: www.sofiamotorshow.bg

Volvo 2022

 

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – Експо Тим ООД, отново организира мотоциклетното изложение Moto Expo 2022.

След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19, сега мото шоу отново се проведе в София от 15 до 19 април. Домакин на парада на най-новите мотоциклети ще бъде отново зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална).
В него присъстваха изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Независимо дали са членове на ААП или не, кандидатите за участие са много. Те окупираха общата изложбена площ в централната зала от 2200 кв. м. Там бяха всички вносители на мотоциклети в България.

 

Най-голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение Ви очаква от 16 - 18 юни 2022 г. в Пловдив, на територията на Международния панаир.

TRUCK EXPO 2022 идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. Вижте последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка, както и на фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.
TRUCK EXPO 2022 е най-важната платформа на Балканите, показваща бъдещето на индустрията за търговски превозни средства. Четвъртото издание на изложението ще предложи уникално сечение на цялата верига на транспортта. Тук търговските посетители и широката общественост могат да се срещнат с международни производители, доставчици и нови потребители. Очакват Ви световни премиери, най-новите технологии, разработки и изследвания, с акцент върху транспорта, автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност. Днес можем да избираме от широка гама стоки, произведени по целия свят, които се доставят до вратата ни. Не ги пропускайте!

Търсене