Услуги

Различните проекти

Шоу програми, сцени, кетъринг

Добър обслужващ персонал и оригинални артисти са гаранция за успеха на едно събитие. Ето защо, ние осигуряваме само обучени хостеси, организатори или кетъринг персонал и се доверяваме на артисти, които ще впечатлят Вашите гости.

Ние организираме кулинарни приключения за Вашата презентация, гала-събитие, откриване на сграда, рожден ден или конгрес. Освен на първокласна кухня, клиентите ни могат да се радват на уникални шатри, корпоративно брандиране, декорация и висококачествено обзавеждане.

show.jpg
show-1-s.jpg
show-2-s.jpg
show-3-s.jpg
show-4-s.jpg

Бунгала, шатри, павилиони

Всеки един от нашите павилиони е с уникален проект, плод на най-модерните технологии. Нашето производство, от най-простия до най-сложния модел, се характеризира с високо качество на използвания материал и с отлични довършителни дейности и елементи. Нашите павилиони са родени от задълбочено познаване на работата на продавача на вестници и списания, и техните нужди, и от изследвания относно как да се подобри качеството на работата.

Ние проектираме и изграждаме цветни павилиони. Произвеждаме също и иновативни дървени павилиони и бунгала - за продажба и под наем по време на Коледни и други базари.

pavilion.jpg
bungala-1-s.jpg
bungala-2-s.jpg
bungala-3-s.jpg
bungala-4-s.jpg

Музейни експозиции

Лицето на всеки музей е неговата експозиция. Създаването й е цялостен творчески процес. Създаваме постоянни и временни музейни експозиции. Както и различни видове музейни експозиции: тематични, монографични, систематични, образователни, експериментални, юбилейни, стационарни, подвижни и др. За тяхното осъществяване разработваме тематични планове, сценарии, правим художествено оформление и подбор на предмети от основния фонд за включването им. От гледна точка на музеологията, експозицията е вид научен продукт пригоден за популяризиране сред широката музейна публика. Уникалността на музейните предмети е най-привлекателната им страна, на базата, на която се градят музейните комуникации. Работим с методите in vitro, експозиция чрез витрини и с метода in vivo, на взаимовръзката посетител и експонат. Значението на даден паметник се разкрива най-ярко ако той се намира в средата, в която е създаден. За тази цел се използва най-атрактивния метод за експониране - in situ.
muzeini-expozicii.jpg
muzei-1-s.jpg
muzei-2-s.jpg
muzei-3-s.jpg
muzei-4-s.jpg

Мобилно превозно средство

Фернет България разполага с атрактивна мобилна изложбена площ, включваща 14 м превозно средство, оборудвано със заседателна маса, работни места, вътрешна експозиционна площ, кухненски бокс и бар плот, с професионални хладилници, автомат за бира, санитарен възел, плазмен дисплей, както и външна остъклена приемна на подиум, втори етаж с практикабли, стълба и парапети за дисководещ и стрийт парад. Площ за индивидуално брандиране. Собствен генератор за ток, резервоар за вода и канализация, газова уредба. Чудесна възможност за експозиция по събори, изложби, площадни и улични мероприятия, дискотеки на открито, научни мобилни конференции и презентации на фирми в градска и специализирана среда.
expo_truck.jpg
mobilno-1-s.jpg
mobilno-2-s.jpg
mobilno-3-s.jpg
mobilno-4-s.jpg

Търсене