Новини

„Отбрана, антитероризъм и сигурност“ – Хемус 2024

Завърши 16-ото издание на Международното изложение „Хемус – 2024“, което тази година бе под мотото „Отбрана, антитероризъм и сигурност“.
Изложението е предназначено за всички български и чуждестранни производители на отбранителна техника, търговци, представители на държавни организации, експерти, а също и научни и учебни институции, които демонстрират своите иновации, научни разработки, перспективни продукти и услуги в областта на сигурността и отбраната.
Военна академия „Г. С. Раковски“ се представи със самостоятелен щанд, на който бяха показани възможностите за обучение във Военната Алма матер. Бе представен учебния авиационен център, както и безпилотни летателни апарати и системи.
Посетителите проявиха явен интерес най-вече към магистърските специалности във Военната академия, която предлага модерно обучение, съчетано с лидерско изграждане и гражданска отговорност в областта на сигурността и отбраната.
В последния ден от Изложението заместник-министърът на отбраната Аделина Николова връчи плакет и Сертификат за цялостно представяне на Военна академия „Г. С. Раковски“ на „Хемус – 2024“.
Международното изложение на отбранителни продукти и услуги цели да създаде платформа за обмен и идеи между представители на индустрията, научни, правителствени и неправителствени организации и институции за дискусии и решения в интерес на инвестициите, иновациите, съвместните научни разработки и технологии. За тази цел по време на Изложението се провеждаха и съпътстващи събития.


Фернет България реализира щанд на IAI по идеен проект, дизайн и по поръчение на израелската агенция Beiman-Cohen-Biran.

RV 02061 DxO 2048px

 

Търсене