Новини

Хиляди специалисти присъстваха на TRUCK EXPO 2017

truckexpo 27Повече от 4000 души посетиха международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017 от 1-ви до 3-ти юни, свързвайки професионалисти и широката публика с общо 55 изложители и над 130 бранда на летище Лесново.

Тридневното шоу, организирано от Асоциацията на автомобилните производители, представи най-доброто от световната тежка и лекотоварна автомобилна индустрия върху площ от 10 000 кв.м. Повече от 20 бяха премиерите за България и световните дебюти на изложението.

„Ние сме много доволни от резултатите на TRUCK EXPO 2017. Ревизираният подход тази година позволи на всички присъстващи да видят повече експонати от целия товарен сектор и пълната палитра от продукти и услуги, събрани на едно място“, каза ръководителят на секция „Камиони“ в асоциацията Петър Дончев. „Най-новите технологии, най-новите продукти, системи за сигурност, системи за свързаност, финансиране, застраховане, обслужване и сервиз – всичко бе пред очите на българската публика и бизнес. А ние вече очакваме с нетърпение следващото изложение догодина“, допълни още Дончев.

 

През електронната система на изложението се регистрираха 1540 специализирани посетители, а в първите два дни от изложението броят им надхвърли 2000. Отварянето на вратите на TRUCK EXPO 2017 за широка публика в съботния ден привлече още толкова почитатели на тежките машини и семейства, с което общият брой посетители надхвърли 4000 души.

„Профилираният подход на тазгодишното шоу ни позволи да привлечем висок процент специализирана публика – 84% от регистрираните посетители са представители на бизнеса, само 16% са регистрирани като физически лица“, коментира управителят на фирмата изпълнител Фернет България – Емил Капон. Сред регистрираните посетители са управители на фирми, изпълнителни директори, мениджъри и ръководители на транспорта и т.н. „Това са хората, които имат решаващия глас при взимането на решение за инвестиция в товарен автомобил. Те бяха 78% от всички регистрирали се“, подчерта Капон. 34% са в сектора на транспорта, спедицията, логистиката и транспортните дирекции на фирмите, а 56% са от цялата палитра на икономиката, в т.ч. хранително-вкусовата промишленост, преработватели на плодове и зеленчуци, земеделски производители, както и производители на метални конструкции, представители на печатарската индустрия, високите технологии, машиностроенето и много други.

Специализираните посетители бяха от 11 европейски държави, както и от далечни страни, като  Япония, Корея, Китай и САЩ,  и покриват 82 общини в България. 25 от всички присъствали на изложението, си тръгнаха със страхотни награди от голямата томбола на TRUCK EXPO 2017. Списък с имената на късметлиите вече е публикуван на truckexpo.eu и във Фейсбук страницата на изложението.

© 2019 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене