Новини

Международно изложение TRUCK EXPO 2017 - най-новото от света на тежкотоварната автомобилна индустрия

last plosto

TRUCK EXPO 2017 e мястото за срещи за българската транспортна индустрия. Нови продукти, нови идеи и нови решения очакват посетителите на най-голямото изложение за товарни автомобили в България, което ще се проведе от 1-ви до 3-ти юни 2017 г. на летище Лесново. Върху площ от 10 000 кв.м. ще бъдат събрани водещите производители, които ще представят най-новото в света на товарните автомобили, оборудването и технологиите в сектора.

 

Факти и цифри:

54 фирми директни изложители

Над 130 бранда

10 000 кв.м. изложбена площ

Над 20 премиери

МОЩТА и СИЛАТА на тежката автомобилна индустрия ще представят DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, SETRA, VOLVO TRUCKS и др. За първи път в България на изложението ще присъства и лекотоварният сегмент с моделите за транспорт на товари с тегло до 3.5 тона на CITROEN, FIAT, FORD, HUNDAI, ISUZU, GREAT WALL, OPEL, PEUGEOT, SSANG YONG и VOLKSWAGEN .
Цялата палитра от продукти и услуги за сектора допълват компании за финансови облекчения и услуги, производителите на ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, резервни части, гуми, масла, сервизно оборудване, аксесоари и консумативи, застрахователни компании и др.

 

TRUCK EXPO 2017

Официално откриване - 1 юни 2017 г., четвъртък, 12:00 часа

Работно време за посетители:

1 и 2 юни 2017 г. - от 10:00 до 18:00 часа

3 юни 2017 г. - от 10:00 до 16:00 часа

Тест-драйв за професионални шофьори:

1 и 2 юни 2017 г. - от 10:00 до 17:45 часа

3 юни 2017 г. - от 10:00 до 15:45 часа

За представителите на медиите е организиран специален тест-драйв, който ще се проведе на 1 юни 2017 г., от 10:30 до 11:45 часа.


Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

ААП е браншова организация на директните представители на производителите на автомобили за територията на РБългария и търговията с нови МПС в страната. В нея членуват 40 български компании, специализирани в търговията на едро с моторни превозни средства.
ААП е организатор на автомобилните изложенията в България, в т.ч. на националното автомобилно изложение „Автомобилен салон София“ – част от Международния календар на ОИКА, както и на дилърски автомобилни изложения с търговска насоченост в София, Бургас, Варна, Пловдив и др.
Асоциацията е член на Международната организация на автомобилните конструктори – ОИКА, Европейската асоциация на автомобилните производители - АСЕА, БТПП, КРИБ и е един от учредителите на Български институт по стандартизация. ААП е член на Държавно-обществената консултативна комисия по безопасност на движението към Министерски съвет.
Повече за изложението вижте на truckexpo.eu.

Достъпът на журналисти е безплатен. Необходима е акредитация – моля, вижте секция „За пресата“ – Пресцентър, акредитация.

© 2019 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене