Новини

Втората конференция на Спиналните хирурзи се проведе в Цигов Чарк

От 10 до 13 май 2017 год., в рехабилитационния център на Медицински университет в Цигов Чарк се провежда Втората международна конференция на Асоциацията на спиналните хирурзи, организирана съвместно със секция "ГРЪБНАК" на БОТА (Българската ортопедична и травматологична асоциация) и съвместно със SCOLIOSIS RESEARCH SOCIETY, USA - за събитието "SRS GOP България 10ти Юбилеен Токуда Курс за Спинални Деформации 2017". В конференцията участват 58 участника, 9 международни гост лектори от САЩ, Испания, Русия, Гърция, Турция, както и 15 български лектори, с практика в областта на спиналната хирургия.

Гостуващитe международни лектори са:

Михаил Михайловски – Русия

Аркадий Казмин – Русия

Дийра Анантакришнан - САЩ

Дейвид Клеменц - САЩ

Стивън Марджетко - САЩ

Пако Санчес Перес - Груезо - Испания

Ахмед Алани - Турция

Ерол Ялнъз - Турция

Стилианос Капетанакис – Гърция

Основните теми на конференция ще са:

– Вродени и придобити изкривявания на гръбначния стълб
– Дегенеративни заболявания
– Травми

Асоциацията на спиналните хирурзи има за цел да обедини интересите на специалистите в областта, да подкрепя и насърчава обучението, повишаването на квалификацията и научната работа на медицинските специалисти, като и да съдейства за обмена на професионален опит между тях, на местно и международно ниво. Повече информация можете да откриете на www.bassbg.org.

Фернет България е организатор на научното събитие и е партньор на Българската асоциация на спиналните хирурзи от създаването й през 2014 год.

© 2019 ФЕРНЕТ БЪЛГАРИЯ ООД. Всички права запазени! Уеб агенция Кая Про ООД

Търсене